Over Thesis

Onze visie

In onze klantenkring gebeurt altijd iets. Regelgeving verandert, wetten worden aangepast of er komen nieuwe technologieën. Wij helpen organisaties bij deze veranderingen. We hebben alle technieken in de koffer en weten wat wel en niet werkt. Daarbij zitten we niet vast aan één methode of kant-en-klare oplossingen. Elke keer opnieuw leveren we maatwerk, we zoeken de oplossing die het beste past bij de opdrachtgever. Dat doen we onafhankelijk, kritisch en soms een tikje eigenzinnig. Al meer dan 25 jaar bouwen we aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Samen met hen zorgen we dat verandering verbetering wordt.

Ons team

Bij Thesis werken ambitieuze, zelfstandige professionals die niet te vangen zijn in een gedetailleerde functieomschrijving. Het zijn generalisten die meerdere disciplines beheersen en die het leuk vinden om van rol te veranderen of zelfs meerdere rollen tegelijk te vervullen. Op locatie van onze opdrachtgevers werken we dagelijks aan duurzame en werkende veranderingen. Het ene project duurt een paar maanden, het andere jaren. We werken vooral op locatie in de Randstad.

We zijn een klein team en de sfeer is informeel. We blijven ons ontwikkelen, door van elkaar te leren en door het volgen van cursussen en opleidingen. Wat ons bindt is het juiste voor het project. We aarzelen niet om een kritische houding aan te nemen en een duidelijke mening te geven. Een oprecht en onafhankelijk advies staat bij ons altijd voorop. Het is fijn om het verschil te maken!

Wouter Franke
Peter Everloo
Johan Ebbers