Werkveld

Thesis ondersteunt en adviseert organisaties bij verandering. Onze consultants zetten zich in als projectmanager, doen businessanalyses, adviseren bij het bepalen van een nieuwe koers en denken na over technologische vernieuwing.

Onze klanten zijn vooral grotere organisaties op het terrein van zorg, pensioenen en verzekeringen. De projecten waaraan wij werken hebben vaak te maken met administratieve processen. Bijna altijd speelt ICT een belangrijke rol. Onze consultants zijn ervaren, goed toegerust en betrokken. We hebben een gedegen kennis van ons vakgebied, flink wat ervaring en we blijven ons ontwikkelen. Dit combineren we met enthousiasme, passie en een jongehondenmentaliteit.

Een goed plan past op één plaatje. Thesis staat voor no-nonsense, dus geen ingewikkelde modellen of methodieken. Natuurlijk kennen we Agile, Business Canvas Models, Lean, Prince II, Tmap en vele andere methodieken op ons duimpje. Niet als keurslijf, maar als hulpmiddel. Een oplossing kan nog zo mooi zijn, het gaat erom dat hij bij een organisatie past. Daarom leveren wij geen kant-en-klare producten of voorgedefinieerde oplossingen. We kijken wat het beste bij een opdrachtgever past. Maatwerk dus.

Soms noemen we onszelf kameleons. Zo makkelijk passen we ons aan de cultuur van organisaties aan. Samen met onze opdrachtgevers komen we tot oplossingen. Maar vergis je niet, onze consultants zijn ook eigenzinnig en kritisch als het nodig is. Dat moet ook: zonder discussie kom je niet verder.

Verandering gaat niet altijd makkelijk. Soms gaat het zelfs heel moeizaam. Daar schrikken wij niet van. Politiek gevoelige situaties, samenwerkingsconstructies met veel partijen of andere ingewikkelde omstandigheden houden ons niet tegen. Wij zorgen voor beweging. Soms linksom, soms rechtsom. Niet volgens een vast stramien, maar precies toegesneden op de situatie en op de mensen die erbij betrokken zijn.

Implementatie

Al meer dan 25 jaar zetten de consultants van Thesis hun kennis en expertise in om opdrachtgevers te ondersteunen bij veranderingen.

Innovatie

Thesis helpt bij het uitwerken van ideeën in uitvoerbare plannen. Zelfs van wilde ideeën maken wij concrete plannen.

ICT

Van plannen maken tot de uitvoering en testen: Thesis ondersteunt en adviseert bij ICT-projecten.