ICT

Bij veel innovaties speelt ICT een belangrijke rol. Processen kunnen efficiënter worden ingericht met passende automatisering. Thesis helpt organisaties met informatietechnologie, vanaf het eerste strategisch denken tot en met de bits en bytes.

De consultants van Thesis weten veel van ICT. Ze kennen de technische mogelijkheden, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en adviseren over software. Ze zijn de schakel tussen de softwarebouwer en de gebruiker. Ze begrijpen maar al te goed dat ICT nog zo mooi kan zijn, als het niet aansluit bij de wensen van de gebruiker, heb je er weinig aan.

Thesis adviseert en ondersteunt uiteenlopende ICT-projecten. De transformatie van een traditioneel rekencentrum naar outsourcing in de cloud bijvoorbeeld. Of het bouwen van een gebruikersvriendelijk cliëntenportaal.

Onze consultants gaan bij klanten in verschillende rollen aan de slag. Ze werken als product owner, businessconsultant of beleidsadviseur. Ze helpen wensen, eisen en randvoorwaarden in kaart te brengen, weten om te gaan met belangen en verwachtingen van stakeholders en kiezen samen met de klant de software die het beste past.