Werken bij

We zoeken nieuwe collega's! Heb je net je studie afgerond of heb je een aantal jaar werkervaring en ben je toe aan een nieuwe stap? 

 

Thesis

Werken bij Thesis betekent onderdeel zijn van een klein bedrijf dat zich kenmerkt door een no-nonsense mentaliteit, directheid en informeel contact. Onze consultants voeren vaak meerdere projecten per jaar uit op locatie van de opdrachtgever. Thesis mensen zijn ambitieuze en zelfstandige professionals en niet direct te vangen in een exacte functieomschrijving. Het zijn veelal generalisten die meerdere disciplines beheersen en het vermogen hebben om gedurende een project van rol te veranderen of zelfs meerdere rollen tegelijk te vervullen.

 

We bieden

Als Thesis geven we starters met een jongehondenmentaliteit de mogelijkheid om te leren van ervaren collega's. Nieuwe mensen zien we als een verrijking voor ons team. We bieden je de mogelijkheid om kennis en vaardigheden te ontwikkelen, de ruimte om je talenten te ontwikkelen en de kans je ambities waar te maken. 

 

We zoeken

We zoeken mensen die willen helpen bij verandering. Mensen die ergens voor staan, hun talent willen benutten en woorden in daden kunnen omzetten. We zoeken mensen die het verschil kunnen maken! Generalisme, brede inzetbaarheid, grote mate van zelfstandigheid en een kritische houding en zijn eisen die aan elke Thesis medewerker worden gesteld. 

 

Ben je geïnteresseerd en word je aangesproken door ons verhaal? Stuur een email met je motivatie en CV naar vacatures@thesis.nl. We komen graag met je in contact!