Implementatiemanagement

Implementatiemanager, testcoördinator en testmanager.

 

Implementatiemanager

De implementatiemanager helpt bij de invoering van verandering en zorgt voor een succesvol verloop. De manager is verantwoordelijk voor de planning, van begin tot en met afronding. De implementatiemanager is het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

 

Testcoördinator/manager

Onze testcoördinator/manager zorgt voor de inrichting en het beheer van volwaardige teststrategie, testmethodiek en testomgeving. De testcoördinator geeft leiding aan een testteam en is verantwoordelijk voor de budgettering, planning en organisatie van de testactiviteiten. De testcoördinator draagt zorg voor het opstellen van testplannen, tussentijdse rapportages, testrapporten, aansturing en de uitvoering van het testproces.


Functioneel acceptatietester

De functioneel acceptatietester van Thesis is in staat om vanuit functionele en niet functionele specificaties, logische en fysieke testsituaties uit te werken. Zij voeren functionele acceptatietesten uit om de kwaliteit van opgeleverde producten door ontwikkelaars te beoordelen. Thesis is bekend met de meest voorkomende testmethodieken zoals TMap en ISTQB.